Actueel coronaprotocol. Bekijk

terug

Sinterklaas en zijn pieten bezoeken c.k.c. Maassluis2 december 2020

Het heerlijke avondje komt met rasse schreden dichterbij. Dan is het hoog tijd voor de Sint en zijn pieten om de jeugd van c.k.c. Maassluis te trakteren op een bezoekje. Dit deden zij afgelopen zaterdag tijdens de pietentraining voor de kangoeroes t/m de E-jeugd.


De kinderen wachtte namelijk een ontzettend leuk parcours vol klimmen, klauteren en korfbaloefeningen. Eerst was het de beurt aan de kangoeroes en de F-teams. Zij legden het parcours af met cadeau om deze vervolgens netjes in de schoorsteen te bezorgen. Daarna was het de beurt aan de E-teams die als volleerde pieten door de Olympiahal spongen en slingerden. Als beloning voor het enthousiasme werden alle kinderen tijdens het bezoek van de Sint en zijn pieten getrakteerd op pepernoten en een cadeau.

Eerder op de middag werd er al een intensieve training voor de B en A-jeugd georganiseerd. Onder leiding van Ruud Fortuin werkten zij zich in het zweet om de conditie op peil te houden richting de feestdagen. Ook de D, C, en B-jeugd werkten nog een uur aan de conditie tijdens hun kampactiviteit.

Foto’s van de middag zijn te vinden via www.flickr.com/photos/ckcmaassluiskorfbal
Fotograaf: Ton Linschoten

Algemene info:
Demi Zeegers
(pc@ckcmaassluis.nl)
www.ckcmaassluis.nl / @ckcmaassluis /
www.facebook.nl/ckcmaassluis pc@ckcmaassluis.nl)

SponsorKliks

Help Maassluis door online te kopen aankopen te doen via SponsorKliks. Weet je niet hoe dit werkt? Klik hier voor meer informatie.

s
Feedback