Actueel coronaprotocol. Bekijk

Nieuws

Tussenstand Koningsdagloterij: 590 loten- 5 maart 2021 -

Hier is hij dan: de eerste tussenstand van de loterij.
De eerste boekjes zijn weer uitgedeeld en er zijn al veel leden fanatiek aan de slag gegaan.

Trainingsschema

Hi allemaal, Goed nieuws! Vanaf vanavond mogen de senioren weer buiten trainen volgens de regels van het RIVM. Bijgaand het ge-update trainingsschema. 

UPDATE – Indeling corona coördinatoren kangoeroes t/m A

Beste ouders van de kangoeroes t/m de A, Fijn dat we weer mogen korfballen! Dat betekent ook dat we weer corona-coördinatoren gaan indelen voor de trainingen en zaterdag activiteiten.

UPDATE Coronaprotocol versie 15- 27 februari 2021

Hier vind je de ge-update versie van het Coronaprotocol van 27 februari 2021

Hoe is het nu met… Michelle van Vliet – van der Meij

Hoe gaat het nu met je?   Met mij gaat alles goed. In de afgelopen 12 jaar is er veel veranderd. Begonnen met werken in de kinderopvang, naar het werken met gehandicapten en nu als personeelsplanner op het Westerhonk in Monster.

Livestream C1 – B1

Eindelijk kan er weer eens een onderlinge wedstrijd gespeeld worden. En dit kun je live volgen dankzij onze livestream op ons Youtube-kanaal!Heerlijk op de bank korfbal kijken van onze vereniging. Fijn toch?! Maassluis C1 en Maassluis B1 nemen het vanavond om 19.15 tegen elkaar op in sportpark Het Wipperspark. Volg de wedstrijd via onderstaande link:

kampspel

Kampspel met de paashaas of ….?

Hé jongste kampgangers! Hebben jullie ook weer zin in wat gezelligs? Wij wel! Het spel draait om een dier, maar of dat de paashaas is? Daar kom je pas achter als je meedoet!Dus geef je snel op voor weer een nieuw kampspel! Datum: 13 maart 2021Tijd: 10.00 uur tot 12.00 uurVoor: D, E en FKleding: […]

Lief & leed

Deze week wil ik even de aandacht vragen voor 4 mensen die op dit moment aan het strijden zijn tegen kanker!

SponsorKliks

Help Maassluis door online te kopen aankopen te doen via SponsorKliks. Weet je niet hoe dit werkt? Klik hier voor meer informatie.

s
Feedback